​Corona-maatregelen Aquaservice per 16 maart

Aquaservice blijft geopend, maar voor de goede gezondheid van onze medewerkers en u als klant of leverancier hebben wij sinds afgelopen maandag ook maatregelen genomen in verband met het Corona-virus. We proberen iedereen nog steeds zo goed mogelijk te helpen in onze winkel, via onze webshop, in onze werkplaats en op locatie. Maar houden ons bij alle activiteiten strikt aan de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. We informeren u graag over onze werkwijze in deze vreemde Corona-tijden.


Bestellen via de webshop

Onze webshop is gewoon toegankelijk als altijd. Wel zal de bezorging op een andere manier verlopen dan normaal. U hoeft niet zelf uw handtekening meer te zetten op het scanapparaat bij ontvangst en pakketbezorgers zullen 1,5 meter afstand houden.

Bezoeken van de winkel

Ook onze winkel blijft geopend, met minimale bezetting weliswaar. Medewerkers met verkoudheidsklachten/hoesten/keelpijn/koorts blijven uit voorzorg thuis. Als u deze klachten vertoont en/of in een risicogroep valt, willen we u ook verzoeken een bezoek aan onze winkel uit te stellen. We zullen u in de winkel mondeling begroeten en uitzwaaien en een afstand tot 1,5 meter van u houden,

Werkzaamheden in de werkplaats en op locatie

Onze monteurs zullen u geen hand meer geven bij ontvangst en vertrek, maar u mondeling begroeten en de gevraagde afstand van 1,5 meter respecteren. In onze werkplaats zullen zij regelmatig hun handen wassen. We willen u vragen hen daar op locatie ook alle gelegenheid voor te bieden.

Mocht u met verkoudheidsklachten/hoesten/keelpijn/koorts kampen en/of in een risicogroep vallen, stel een bezoek aan onze werkplaats dan uit, bel uw afspraak op locatie tijdig af of regel iemand die u kan vervangen. Uiteraard blijven onze medewerkers die met genoemde klachten kampen ook uit voorzorg thuis.

Contact opnemen

Van maandag t/m donderdag blijven we van 08.00 tot 17.30 uur telefonisch en per WhatsApp bereikbaar via (0)38- 50 23 95 50. Op vrijdagen van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur.

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp