Wij kunnen uw bootelektronica inbouwen
   
  Vakkundige installatie van de elektronica in uw boot

INBOUW ELEKTRONICA

Wat elektronica betreft maken wij voornamelijk gebruik van de producten van Mastervolt. Bij Mastervolt kunt u kiezen uit pur sang maatwerk; geheel toegesneden op uw wensen en eisen. U kunt ook kiezen uit vier evenwichtig samengestelde systemen (Basic, Intermediate, Advanced en Extended), die naadloos aansluiten bij de meest voorkomende omstandigheden. Of u maakt een keuze uit de veelheid van componenten die Mastervolt biedt voor het zelf (laten) samenstellen of uitbreiden van het energiesysteem bij u aan boord.

De keuze voor de inbouw van de elektronica is geheel afhankelijk van uw wensen en eisen, maar ook van uw schip. Wilt u enkel voorzien in de basisbehoeften zoals verlichting, een waterpomp, koelkast en wat kleine apparatuur? Of wilt u langere tochten maken zonder dat u aan wal uw accu's kunt opladen? In dat geval kiest u voor stevige accu's, een generator en of een dynamo. Een kleine airco, magnetron en TV behoort dan ook tot de mogelijkheden aan boord.

Dankzij het uitgebreide assortiment producten dat wij als dealer van diverse merken kunnen leveren kunt u erop vertrouwen dat wij voor u de juiste elektronica kunnen inbouwen.